Baghete cu cascaval

de maginean in Sandvisuri, 14 Mai 2015 | 6108 vizualizari

 

O reteta simpla dar delicioasa cu ingrediente la indemana

 

INGREDIENTE

  • Aveti nevoie de:
  • 3 baghete
  • 10 bucati ciuperci mici sau 5 mari
  • o conserva porumb dulce Sunfood
  • o lingura smantana
  • bucati de friptura (mie mi-au ramas si le-am adaugat la aceasta compozitie)
  • sunca cateva felii (sau salam cu sunca )
  • 2 oua
  • 150 gr cascaval ras
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu cascaval:

Se scobesc baghetele, sa ramana mijlocul gol. Se taie sunca, carnea, ciupercile (curatate inainte), se adauga porumbul si smantana, sare si piper dupa gust. Se pun la final si ouale batute si cascavalul ras (se lasa putin pentru ornare). Se amesteca toate bine si cu o lingura, se umplu baghetele, se adauga deasupra putin cascaval ras si se dau la cuptor pana se rumenesc, cam 20 de minute.

Se servesc calde alaturi de o cafea aromata dimineata sau un ceai cald seara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

15.05.2015, 14:16

maginean 1

16.05.2015, 12:21

multumesc frumos pentru primirea frumoasa si comentariile scrise ,va pup cu drag

miki_a 1

22.05.2015, 12:46

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Baghete